Opret Bruger / Login
Lukket beta version 1.0

VI SKAL GENTÆNKE vores fødevaresystem 

Fødevaresystemet står for ca. 1/3 af verdens drivhusgas emissioner.
Farm to fork strategien, er en del af den europæiske grønne aftale – som er det mest miljømæssigt ambitiøse lovgivningsforslag fra den nye Kommission nogensinde. Aftalen er en ny omfattende 10-årig plan offentliggjort af Europa-Kommissionen for at drive overgangen til et retfærdigt, sundt og miljøvenligt fødevaresystem i Europa.
Strategien sigter mod at gøre det europæiske fødevaresystem mere bæredygtigt på tværs af forskellige dimensioner og reducere dets indvirkning på tredjelande.
Farm to Fork-strategien er blevet modtaget med en overordnet positiv reaktion fra civilsamfundet, der anerkender ambitionen med strategien og de skridt der skal tages, for at skabe den.
"Strategien berører mange forskellige sektorer, lige fra landbrug til mærkning af individuelle fødevarer"

ALLE STORE SKRIDT STARTER MED SMÅ TANKER

For at skabe en mærkbar forskel, skal der foretages forandringer, for hvert trin i fødekæden, fra produktion, distribution og forbrug, men for at komme i mål skal vi involverer forbrugerne.
At gøre vores fødevaresystem mere bæredygtigt kræver med andre ord, at vi åbner op for nye teknologier og muligheder, der imødekommer forbrugernes stigende efterspørgsel efter bæredygtige fødevarer.
Nationens svar på den bæredygtige fødevareudvikling.

Bliv klimaambassadør

HØR HVORDAN
Bestil et opkald
EatCo2 2020-2021 – alle rettigheder forbeholdes ©
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram