fbpx

EatCO2 består af 5 grundprincipper

SOM SÆTTER RAMMEN OM HVEM VI ER

#1 OVERKOMPENSATION

At overkompensere betyder at man kompenserer for mere CO2 end et givent produkt eller et måltid indeholder. Når I køber klima certifikater igennem EatCO2, kompenserer vi, som en del af prisen, for 110% af produktets eller kuvertens CO2 udledning.

Jo oftere jeres kunder køber jeres produkter, desto bedre er det med andre ord for klimaet. Men den tanke lader vi jer selv tænke i mål......

#2 NATURLIGE CO2 KVOTER

En altafgørende del af konceptet bygger på kun at arbejde med klima certifikater som stammer fra træplantning.

Vi beskæftiger os derfor ikke med hverken biokomfurer, methanfabrikker, skovbeskyttelses-projekter eller lignende, hvor "klimakreditterne" ofte er flere år gamle, og for længst har aftjent deres værnepligt.

#3 LANDBRUGETS ROLLE

Mange steder i Syd - og Mellemamerika bliver der stadigvæk den dag i dag brugt forældede landbrugsmetoder, som udpiner jorden frem for at beskytte den. 

Det er vigtigt at vi får vendt denne denne grå cyklus, skoven har nemlig en enorm betydning for at opretholde frugtbarheden i jorden, hvilket fører til forbedrede afkast, beskytter skoven og skaber en stærkere økonomi i lokalsamfundet.

#4 GENNEMSIGTIGHED

Når I klimakompenserer igennem EatCO2, bliver jeres klima certifikater listet i det offentlige Markit register som bevis på jeres køb.

I modtager også et CO2 certifikat fra EatCO2, samt en månedlig, kvartalsmæssig eller årlig klima rapport, som visualiserer jeres klima engagement - ikke mindst for jeres kunder.

Herudover har I mulighed for at bruge vores varemærke på emballage eller lignede for at vise, at jeres produkter nu har en positiv indflydelse på klimaet.

#5 LOKAL BIODIVERSITET

Vi er danske, og det er vi stolte af. En dybt forankret del af vores kerne, er at værne om vores lokale biodiversitet. Når du køber klima certifikater igennem EatCO2 planter vi minimum et træ i dansk jord, for hver ton CO2 I modsvarer, så det kan hurtigt blive til en hel skov.

Plantningen foregår sammen med kommunen/Naturstyrelsen, der også står for planlægning og anlæggelse af skoven, og som har ansvaret for den fremtidige drift. De garanterer også, at træer der ikke overlever de tre første leveår vil blive erstattet af nye.
EatCo2 2020-2022 – alle rettigheder forbeholdes ©
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram