Opret Bruger / Login
Lukket beta version 1.0

Farming the future

En del af EatCO2.
”Farming the Future” er maskinen bag EatCO2 – et dansk modsvar til det overvældende udbud af klimaløsninger, der florerer på markedet i øjeblikket.

Hos EatCO2 går vi fra aflad til KlimaPositiv® på en måde der giver mening for både dig og dine kunder, og står på mål med en metode, der aktivt kan profileres i jeres markedsføring.

Kort sagt viser vi vejen til den grønne omstilling, og hjælper jer løfte en betydelig del af jeres CSR-ansvar på en måde der skaber en forretningsmæssig fordel både kommunikativt og indtjeningsmæssigt.
Farming the future består af 5 nøglepunkter. De ligger fundament under alt hvad vi gør

#1 OVERKOMPENSATION

At overkompensere betyder at I giver mere tilbage end I bruger. Når I køber klimakvoter igennem EatCO2, er der, som en del af prisen medregnet en overkompensation på min. 10%. Herudover planter vi et træ i Danmark for jer for hvert ton CO2 I kompenserer for.
I praksis betyder det, at I ikke "bare" bliver gjort KlimaPositiv®, I skaber også en unik kommunikativ kant, der vækker opsigt på alle niveauer i jeres kundekreds……Jo oftere jeres kunder køber jeres produkter, desto bedre er det med andre ord for klimaet. Men den tanke lader vi jer selv tænke i mål...... 

#2 NATURLIGE CO2-KVOTER

En altafgørende del af konceptet bygger på kun at arbejde med naturlige klimakvoter. 
I korte træk betyder det, at vi udelukkende formidler klimakompensation, hvorfra pengene går til at plante skov.
Vi beskæftiger os derfor ikke med hverken biokomfurer, methanfabrikker, skovbeskyttelses-projekter eller lignende, hvor CO2 kvoterne ofte er flere år gamle, og for længst har aftjent deres værnepligt. 

#3 LANDBRUGETS ROLLE

Mange steder i Syd - og Mellemamerika bliver der stadigvæk den dag i dag brugt forældede landbrugsmetoder, som udpiner jorden frem for at beskytte den. Det sker blandt andet grundet mangel på ”know how”, hvilket ultimativt fører til at jorden bliver ødelagt, og der må ryddes yderligere skov for at gøre plads til ny frugtbar landbrugsjord.
For at vende denne denne grå cyklus kræver det at landmanden får et incitament der gør det, lønsomt at plante træer på sin jord frem for at fælde dem. Skoven har nemlig en enorm betydning for at opretholde frugtbarheden i jorden, hvilket fører til forbedrede afkast, beskytter skoven og skaber en stærkere økonomi i lokalsamfundet.

#4 GENNEMSIGTIGHED

Vis kunderne at jeres klimatiltag er gennemtænkte og har en reel impact. Når I klimakompenserer igennem EatCO2, bliver jeres klimakvoter listet i det offentlige Markit register som bevis på jeres køb.
I modtager både et CO2 certifikat fra EatCO2, samt en månedlig, kvartalsmæssig eller årlig klima rapport, som visualiserer jeres klima engagement - ikke mindst for jeres kunder. Herudover har I mulighed for at bruge vores varemærke KlimaPositiv® i jeres markedsføring, på emballage eller lignede for at vise, at jeres produkter nu har en positiv indflydelse på klimaet.

#5 LOKAL BIODIVERSITET

Vi er danske, og det er vi stolte af. En dybt forankret del af vores kerne, er at værne om vores lokale biodiversitet. Når du køber CO2 kvoter igennem EatCO2 planter vi minimum et træ i dansk jord, for hver ton CO2 I klimakompenserer for, så det kan hurtigt blive til en hel skov.
Plantningen foregår sammen med kommunen/Naturstyrelsen, der også står for planlægning og anlæggelse af skoven, og som har ansvaret for den fremtidige drift. De garanterer også, at træer der ikke overlever de tre første leveår vil blive erstattet af nye.
EatCo2 2020-2021 – alle rettigheder forbeholdes ©
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram