Opret Bruger / Login
Lukket beta version 1.0

Overvejer DU at blive 

KlimaPositiv®

At være KlimaPositiv® er en varemærkestatus, I opnår som kunde hos EatCO2, der synliggør at jeres produkter eller kuverter har en positiv indvirkning på klimaet.

Hvis I sigter efter at blive KlimaPositiv® er I nødt til først at undersøge, hvor meget CO2 I udleder i virksomheden. 

Sidder I ikke inde med et CO2 regnskab, kan vi være behjælpelige med at lave en analyse af jeres værdikæde for jer. Her gennemgår vi blandt andet, jeres interne energiforbrug, samt den energi der er blevet brugt til at udvinde, producere og fragte råmaterialerne.
Når jeres samlede CO2-aftryk er beregnet, vil I have en fornemmelse af de områder som I selv kan gøre noget ved, men også der hvor I har brug for hjælp udefra for at opnå klimapositivitet.
Som en del af vores klimapositive strategi, kompenserer vi for min. 110% af produktet eller måltidets CO2 udledning. At være KlimaPositiv® er med andre ord skridtet længere end blot at være CO2-neutral.
Det ikke nok at være neutral.
Vi skal kompensere mere CO2 
end vi udleder.

klimapositiv®

Gør en forskel

Vi arbejder udelukkende med træplantning. Træerne absorbere CO2 fra atmosfæren, som bliver målt og valideret, og brugt til at modsvare klimaaftrykket i jeres produkter, eller kuverter.
"Når man planter skov gør man en reel langsigtet forskel"

Når vi planter træer, som absorberer og lagrer CO2 fra atmosfæren, opnår vi en enorm effekt på biodiversiteten, den lokale befolkningen og økonomi, og rammer 9 ud af FNs 17 verdensmål.

Få hjælp til klimaregnskabet

TAG DE FØRSTE SKRIDT FOr AT BLIVE KLIMAPOSITIV®
Hør mere
EatCo2 2020-2021 – alle rettigheder forbeholdes ©
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram