Opret Bruger / Login
Lukket beta version 1.0

Overvejer DU at blive 

KlimaPositiv®
KlimaPositiv® er en varemærkestatus, du kun opnår som kunde hos EatCO2, der synliggør at I kompenserer for mere CO2 end jeres produkter udleder.
"Jo oftere jeres kunder køber jeres varer, desto bedre er det for klimaet"
Hvis I sigter mod at blive KlimaPositiv® er det en god ide først at undersøge, hvor meget CO2 I udleder i virksomheden. På den måde skaber I overblik, og kan begynde at træffe beslutninger for at sænke jeres interne CO2-udledning.

Sidder I ikke inde med et klimaregnskab, kan vi være behjælpelige med at lave CO2 analyse for jer. Her gennemgår vi blandt andet, jeres energiforbrug, for at finde frem til et CO2 facit at arbejde ud fra. Kontakt os for yderligere information.

Når jeres samlede CO2-aftryk er beregnet, vil I have en fornemmelse af de områder som I selv kan gøre noget ved, men også der hvor I har brug for hjælp udefra for at opnå klimapositivitet.
Som en del af vores klimapositive strategi, overkompenserer vi med min. 10% i klimaets favør og planter 1 træ i Danmark for hvert ton CO2 du køber. At være KlimaPositiv® er med andre ord skridtet længere end blot at være CO2-neutral.
Læs mere om vores projekter
"Vidste du at mad og drikke står for  ca. 33% af en gennemsnitsdanskers  klimaaftryk?

bliv klimapositiv®

Gør en forskel.
Vi gør dig KlimaPositiv® via validerede land - og jordbrugsprojekter, der har til formål at modsvare CO2 aftrykket der findes i jeres produkter, eller kuverter hvis du repræsenterer en restaurant eller lignende.
"Når man planter skov gør man en reel langsigtet forskel"
Når vi planter træer, som absorberer og lagrer CO2 fra atmosfæren, opnår vi udover balance i klimaregnskabet også en naturlig høj Social Return On Investment (SROI).
SROI er en betegnelse, der bruges for at beskrive den enorme effekt, vi opnår på biodiversiteten, befolkningen, og den lokale økonomi. Når vi forbedrer befolkningens økonomi, forbedrer vi også infrastrukturen, øger adgang til sygehusvæsen og forbedrer den generelle livsværdi.

Få hjælp til klimaregnskabet

TAG DE FØRSTE SKRIDT FOr AT BLIVE KLIMAPOSITIV®
Hør mere
EatCo2 2020-2021 – alle rettigheder forbeholdes ©
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram