Opret Bruger / Login
Lukket beta version 1.0

Mikro-kompensation

Hvordan det fungerer i praksis.
Mikro-kompensation, (CO2-McX), er en metode der opdeler CO2 i mindre portioner, (kilo, gram og mikrogram), så det er lettere at arbejde med, og kan matches enkelte fødevarer grupper og sammensatte måltider.
På den måde kan man på baggrund af et ukurant facit, fra eks. en tallerken mad, der indeholder mange forskellige komponenter, modsvare klimaaftrykket på mikro-niveau.
Mikro-kompensation kan være et enormt værdifuldt redskab, hvis man har med “Direct to consumer” retail salg at gøre, hvor produkterne indeholder små mængder CO2.

ALLE LED AF FØDEVAREKÆDEN

Mikro-kompensation kan arbejdes med i alle led af fødevarekæden, så hvad enten I er en større fødevareproducent, restaurant eller en lille café, kan vi altså kompensere jeres klimaaftryk.
Hør mere
EatCo2 2020-2021 – alle rettigheder forbeholdes ©
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram