Opret Bruger / Login
Lukket beta version 1.0

Mikro-kompensation

Hvordan det fungerer i praksis

Når man modsvare klimaaftrykket i små mængder, kalder man det for Mikro-kompensation, hvilket er en metode der opdeler CO2 i mindre portioner, så det er lettere at arbejde med.
Mikro-kompensation kan være et enormt værdifuldt redskab, hvis man har med “Direct to consumer” retail salg at gøre, hvor produkterne indeholder små mængder CO2.

MIKRO CO2

Med Mikro-kompensation, kan man på baggrund af et ukurant facit, fra eks. et måltid mad, der indeholder mange forskellige komponenter, modsvare klimaaftrykket på mikro-niveau.

ALLE LED AF

Fødevarekæden

Mikro-kompensation kan arbejdes med i alle led af fødevarekæden, så hvad enten I er en større fødevareproducent, restaurant eller en lille café, kan vi altså kompensere jeres klimaaftryk.
Hør mere
EatCo2 2020-2021 – alle rettigheder forbeholdes ©
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram