Opret Bruger / Login
Lukket beta version 1.0

Reducér dit CO2 aftryk 

KLIMAPOSITIV®  I FROKOSTPAUSEN

Mange virksomheder i Danmark er begyndt at få frisk lavet frokost leveret udefra. Og når der vælges leverandør, er bæredygtighed og økologi i stigende grad nogle af de parametre, der bliver kigget på.

Vi har udviklet en metode, der gør det muligt for dig at modveje klimaaftrykket i din frokost, ved at plante træer der opsuger den CO2 kuverten har udledt. 

Det er ikke nok bare at købe sig "grøn", så før du begynder at klimakompenserer, er det naturligvis vigtigt at du forsøger at reducerer måltidets klimaaftryk. Har du brug for hjælp eller du har spørgsmål, kan du kontakte os direkte på 70 55 55 80. 

Vidste du iøvrigt at en dansk tomat produceret i et drivhus, udleder 6-7 gange mere CO2 end en spansk tomat fra åben mark, som er kørt til Danmark?

GLAD FROKOST

BÆREDYGTIGHED TIL DØREN

Ved at lægge et lille ekstra beløb til hvert måltid sørger vi for, at jeres kuverter bliver klimapositive.

På den måde gør I noget godt for klimaet, styrker jeres bæredygtige profil, og bliver omgående en mere attraktiv samarbejdspartner og arbejdsplads.

DE FLESTE SIGER “JA”

Mange danskere ved godt, at den mad de spiser, står for en stor del af deres samlede CO2-aftryk. De fleste går derfor, bevist eller ubevist, efter at finde en madvarer, der har så lavt et klimaaftryk som muligt.

ET LILLE EKSTRA BELØB

TILBYD DINE KUNDER EN KLIMAPOSITIV® FROKOSTORDNING

Gennem anerkendte metoder udregner vi klimaaftrykket for hvert enkelt måltid og sørger for, at det bliver kompenseret for igennem vores genplantnings projekter i Mellem- og Sydamerika.
Hør mere
EatCo2 2020-2021 – alle rettigheder forbeholdes ©
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram