Opret Bruger / Login
Lukket beta version 1.0

KLIMAPOSITIV® PÅ ARBEJDSPLADSEN

Frokostpausen.
Mange virksomheder i Danmark er begyndt at få frisk lavet frokost leveret udefra. Og når der vælges leverandør, er bæredygtighed og økologi i stigende grad, nogle af de parametre, der bliver kigget på.
Man kunne selvfølgelig droppe fredags-tarteletter og kødpålæg til fordel for linsebøffer og hummus, men det er ikke nødvendigt. Vi har udviklet en metode, der gør det muligt for at nyde en KlimaPositiv® frokost, uden at man behøver at gå på kompromis med menuen.

GLAD FROKOST

Bæredygtighed til døren.
Ved at lægge et lille ekstra beløb til hvert måltid sørger vi for, at jeres kuverter bliver mærket KlimaPositiv®.
På den måde gør I noget godt for klimaet, styrker jeres bæredygtige profil, og bliver omgående en mere attraktiv samarbejdspartner og arbejdsplads.
De fleste siger “ja”
Mange danskere ved godt, at den mad de spiser, står for en stor del af deres samlede CO2-aftryk. De fleste går derfor, bevist eller ubevist, efter at finde en madvarer, der har så lavt et klimaaftryk som muligt.

ET LILLE EKSTRA BELØB

Tilbyd dine kunder en KlimaPositiv® frokostordning.
Gennem anerkendte metoder udregner vi klimaaftrykket for hvert enkelt måltid og sørger for, at det bliver kompenseret for igennem vores genplantnings projekter i Mellem- og Sydamerika.
Hør mere
EatCo2 2020-2021 – alle rettigheder forbeholdes ©
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram