fbpx

Mød holdet

Menneskene bag

Vores vision er at øge fokus på bæredygtighed i Europa, via en ny standard 
der gør det lettere for forbrugere og virksomheder at tænke klimaet ind i dagligdagen.

Visionen om at skabe en bedre og mere overskuelig indkøbsoplevelse for klimabevidste 
forbrugere, er en instrumental del af vores kerne, og med til at adskille os fra vores konkurrenter.

Det er formlen bag hvem vi er, hvad vi tror på og hvordan vi arbejder.

THOMAS OLESEN

Adm. Direktør, Partner

I spidsen for EatCO2 står erhvervsmand Thomas Olesen. Thomas er tidligere direktør i en række internationale virksomheder som bl.a. Fiat auto og Nissan Nordeuropa, og har arbejdet med consumer engagement og servicedesign i over 25 år.

Email: olesen@eatco2.com

THOMAS LARSEN

Stifter, Partner

Thomas har i over 20 år beskæftiget sig med ”direct to consumer” markedsføring, og står i dagligdagen for ”new business acquisitions” i Danmark, Sverige og Norge. Thomas spiller en nøglerolle i udvikling af strategiske forhandler- og leverandørrelationer, samt implementering af nye kunder.

Telefon: +45 61 10 13 08 
Email: larsen@eatco2.com

NICHO OPPERMANN

Medieproduktion

Nicho er kommunikationsarkitekt og har været i mediebranchen i over 30 år. Han har arbejdet med nogle at verdens største brands, heriblandt Ecco, Bestseller, Bacardi og Loréal. Nicho er drevet af forbruger adfærd, og er i sit es når ”årstiderne” skifter. Til dagligt står Nicho for PR og kreativ udvikling af brandingen bag EatCO2.

Telefon: +45 22 14 60 88 
Email: nicho@eatco2.com

BASTIAN WEDDE

Blæksprutte, Partner

Bastian bevæger sig i hele virksomheden, men salg og branding er hvor han virkelig skinner.  Bastian spiller en vigtig rolle i udvikling af kundeoplevelsen, og arbejder til dagligt med at "blødgøre" onboarding processen, samt at identificere og vedligeholde vores kunders behov og interesser. 

Telefon: +45 22 22 40 26
Email: bastian@eatco2.com
EatCo2 2020-2022 – alle rettigheder forbeholdes ©
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram