Om os

EatCO2 er mere end bare en bevægelse - det er en måde at købe tid på. Og vi gør det ved at plante skove.

Skovene fungerer som en "klimabuffer" i de næste 20-30 år, indtil teknologien indhenter os med nye og forbedrede metoder, der kan trække CO2 ud af luften mere effektivt og økonomisk end træer kan i dag.

Vores mission er at inspirere forbrugere og virksomheder til at gøre en reel forskel for klimaet. Ved at plante træer skaber vi en bæredygtig fremtid for os selv og kommende generationer. Så lad os sammen bekæmpe klimaforandringerne - én træplantning ad gangen!

Thomas Olesen
CEO & Partner 

+45 31 705 705
olesen@eatco2.com

Hej jeg hedder Thomas. Jeg er, hvad man traditionelt ville kalde en professionel forretningsmand med et langt CV med topjobs i rygsækken.

Jeg har besluttet mig for, at tiden var inde til at bruge mine evner og ressourcer til at hjælpe med at afbøde en af verdens mest presserende udfordringer - nemlig klimaforandringer. Jeg håber at jeg gennem mit engagement kan efterlade en arv, hvor min indsats for træplantning har bidraget til at forme en bedre verden for mine 2 børn og de kommende generationer.

Og ja vi kan ikke gøre det alene - vi har brug for dig og din virksomhed til at tage et medansvar.

Henrik Holst
Partner

+45 40 45 55 22 
henrik@eatco2.com

Hej jeg hedder Henrik, jeg har været over 25 år i reklamebranchen, hvor jeg har været alt fra konsulent, kontaktdirektør til adm. Direktør.

Jeg har lavet kampagner og oplæg for små og store virksomheder, og jo jeg har da været med til at gøre en forskel for de virksomheder jeg har arbejdet for, i form af øget markedsandele og indtjening. Men gjort en forskel i den store sammenhæng, kan jeg ikke prale af – men da jeg blev præsenteret for EatCo2, så jeg en ide og et produkt som netop kan gøre en stor forskel.

Jeg har 4 børn og hvis jeg kan være med til at aflever planeten i bedre form med hensyn til Co2 optag, biodiversitet og de 17 verdensmål, til dem og deres børn – så synes jeg har gjort en forskel, men jeg kan ikke gøre det alene, så jeg håber du/I vil være med på denne mission. Vel mødt.

Michel van Steenwijk
Partner

 +45 20 22 40 10 
michel@eatco2.com

Hej, jeg hedder Michel. Jeg er fotograf og filmmand, og udfører opgaver til den kreative branche i Danmark og udland, nu og gennem mange år. Det er gået fra produkt og modefotografering, og videre til reklamefilm og corporate image film.

Jeg er lidt af en natur-elsker, og vil gerne bidrage til en verden med mange flere træer og dermed også dyr. Mennesker er i den unikke position, at kunne andet end blot at overleve. Vi kan planlægge fremad og modstå en umiddelbar belønning, for i stedet at arbejde imod en mere værdifuld og tilfredsstillende fremtid.

Det vil jeg gerne være med til at illustrere.

EatCO2 ApS

Flæsketorvet 68.1
1711 Copenhagen 

CVR: 38 65 99 28

Kontakt

+45 40 45 55 22
kontakt@eatco2.com.

Operating EU trademarks - EatCO2® No. 018208237 KlimaPositiv® No. 01850301